Tel.:
China digitale kleur meter fabrikant
Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Maak Meting Gemakkelijker!

Menigte: +8618938072212 e-mail: sales@fruglobal.com

Thuis

Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd

     De colorimeter toepasselijk in textiel, de druk en het verven, de kleding, het schoeisel, het leer, de chemische producten, de plastieken, de film, het pigment, de verven, de inkt, het metaal, de fotografie, het speelgoed, het voedsel, de geneeskunde en andere industrie kleuren kwaliteitscontrole, kleurencontrole, kleurenanalyse, steekproef het testen, productielijn testen, ook geschikt voor injectie het vormen, inkt, verf, kleuren de nevel en andere helper.

       

         Co. van de de Opto-elektronicatechnologie van de Shenzhengolf, Ltd, de belangrijke fabrikant van colorimeter, polijst meter en diktemeter, die hoofdzakelijk in de ontwikkeling en de productie van opto-elektronicaproducten in dienst namen. Het gebied betrokken bij kleur, polijst en diktemeting, kleurentechnologie, fotometrie, colorimetrie en simulatie, enz. Er is een groot aantal gepatenteerde technologieën met inbegrip van de correctie van het kleureninstrument tussen zwart-witte, LEIDENE bronnauwkeurigheid en precisie.

Vertoningskabinet

 

 R&D-Afdeling

 

Ons Certificaat

Momenteel, polijst de colorimeter, meter en de diktemeter was gezet in massaproduktie, en onze producten kwamen een belangrijk niveau rond de wereld toe te schrijven aan de uitstekende prestaties aan. Alle producten waren overgegaane CE/RoHS-certificaten, en het SCM-kaliberbepalingsrapport kan worden verstrekt.

Wij zijn de High-tech onderneming erkend door Shenzhen overheid, hebben wij de professionele het team en Pre-sale van R&D aangeboden dienst en OEM&ODM. Het welkom om zich bij ons aan te sluiten geen kwestie u is reseller of de verdeler, winnen de toekomst!

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : FRU

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 70% - 80%

Honor: Shenzhen High-Tech Enterprise

geschiedenis van het bedrijf

2012, Shenzhen-de Technologieco. van de Golfopto-elektronica, Ltd werd gevestigd in het nieuwe district van Longhua, Shenzhen, de provincie van Guangdong, en oprichtte zijn eigen R&D-afdeling in hetzelfde jaar.

 

2013, werd de algemene belastingbetalerkwalificatie verkregen.

December 2013, werd vijf octrooien verkregen in het onderzoek en de ontwikkeling van chromatograaf.

 

2014, het WF-instrument van het de kleurenverschil van de reeksprecisie met betrouwbare prestaties en d/0-verlichting werden geïntroduceerd.

2014, de Technologieco. van de Golfopto-elektronica, Ltd. Een betrouwbare WF-colorimeter met d/0-verlichting door R&D en testen het op lange termijn heeft gelanceerd.

2014, Wetenschappelijk de Innovatiecomité van Shenzhen kende de titel van high-tech onderneming na volledig het aantonen van zijn producten toe. Bepaal de belangrijke positie in de kleurenindustrie.

 

2015, Shenzhen-de Technologieco. van de Golfopto-elektronica, Ltd werd verzocht om de internationale plastieken van 29ste China en de rubber de industrietentoonstelling op 23 Mei, zonnestilstand, 23 bij te wonen Mei.

 

2016, door de gezamenlijke inspanningen van diverse afdelingen, heeft het bedrijf met succes handelaars uit het hele land en rond de wereld ontwikkeld.

 

zich 2017, heeft het bedrijf ontwikkeld tot een belangrijke binnenlandse verdeler met R&D, productie en verkoop.

bedrijfsdiensten

 

Het professionele Pre-sales raadplegen

1. Wij zullen in 24 uren, antwoorden en zullen geschikte producten voor u adviseren.
2. Wij zijn bereid om technische ondersteuning te doen al tijd tot hulp u het probleem oplost.

Aangepast

1. OEM productieonthaal: Product, Pakket…
2. Als u een andere gedachten hebt, kunnen wij samen bespreken.

Technische en de na-dienststeun

1. Na het verzenden, zullen wij het volgen informatie binnen twee dagen bijwerken, tot u de producten krijgt.
2. Om het even welke kunstmatige gebrekkig van nr binnen garantieperiode, aarzelt niet om ons voor terugkeer of vervanging te contacteren.
3. Alle goederen zullen volledig geïnspecteerd vóór verkoop.

Bedrijfteam

FRU is een jong, krachtig en ervaren team, dat in het onderzoeken en ontwikkeling van oppervlakte het testen instrument in dienst nam. De kernleden hebben uitgebreide ervaring in optisch metingsinstrument, slagen om onze verschillende soorten optisch instrumenten en materiaal, zoals colorimeter, glossmeter te ontwikkelen, illuminanace meter, die een uitvoerig team vormen die zich bij nieuw productontwerp, ontwikkeling, productiecontrole en de kwaliteitsbewaking concentreren.

Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd
Tel.:86-755-23023660-808
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Digital Color Meter Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 digitalcolormeter.com. All Rights Reserved. Developed by ECER